Bruiloft muziek

Bruiloft muziek

Voor bruiloft muziek William Smulders & Lieke Grey

Zoekt u bruiloft muziek? Een duo dat uw huwelijk van een passende muzikale omlijsting kan voorzien? Dan bent u bij William Smulders & Lieke Grey aan het juiste adres. Dit tweetal (gitaar/zang en zang) beschikt over een rijk repertoire met bekende nummers van de jaren ’50 tot nu.

Uw bruiloft zal onvergetelijk zijn als u William Smulders en Lieke Grey uw bruiloft muziek laat verzorgen. Vanaf de openingsdans tot aan de uitsmijter houdt het duo u en uw gasten in de ban van de beste muziek die er in de afgelopen 50 jaar is gemaakt. Het virtuoze gitaarspel van William Smulders leent zich uitstekend voor bruiloft muziek en het feest wordt compleet met de mooie samenzang tussen de twee. Van Elvis Presley tot Adele, van Dean Martin tot Caro Emerald, uw bruiloft is geslaagd van het begin tot het einde.

Bruiloft muziek ook op de receptie

.
Ook voor de receptie zijn William Smulders en Lieke Grey de ideale muzikale invulling. Ook voor achtergrondmuziek is dit duo namelijk zeer geschikt. Aanwezig, maar niet te dominant, dus u kunt als u wil wel prima met elkaar praten terwijl de sfeer uitstekend blijft met de klanken van dit bruiloft duo.

00:00
00:00