Receptie muziek

receptie muziekZoekt u receptie muziek voor uw bruiloft? Een duo dat uw huwelijk van een passende muzikale omlijsting kan voorzien? Dan bent u bij William Smulders & Lieke Grey aan het juiste adres. Dit tweetal (gitaar/zang en zang) beschikt over een rijk repertoire met bekende nummers van de jaren ’50 tot nu.
Uw bruiloft zal onvergetelijk zijn als u William Smulders en Lieke Grey uw receptie muziek laat verzorgen. De muziek is niet te luid en uw gasten hebben voldoende gelegenheid met elkaar te praten. Toch zorgt de muziek voor een gezellige sfeer, een prima toevoeging voor uw feest. Het virtuoze gitaarspel van William Smulders leent zich uitstekend voor receptie muziek en het feest wordt compleet met de mooie samenzang tussen de twee. Van Elvis Presley tot Adele, van Dean Martin tot Caro Emerald, uw bruiloft receptie is geslaagd van het begin tot het einde.

Van receptie muziek tot muziek op uw bruiloftsfeest

.
Ook voor het bruiloftsfeest zijn William Smulders en Lieke Grey de ideale muzikale invulling. Vanaf de openingsdans tot aan de uitsmijter houdt het duo u en uw gasten in de ban van de beste muziek die er in de afgelopen 50 jaar is gemaakt. Uw feest is compleet terwijl de sfeer uitstekend blijft met de klanken van dit bruiloft duo.

00:00
00:00