Back to the top

Trio

"Het repertoire is altijd afgestemd op het evenement en de omstandigheden."

Trio

Maak van uw feest een muziekfeest met het muzikale trio van William Smulders

Iets te vieren? Een ceremonie, bruiloftsfeest, receptie, tuinfeest, evenement of (bedrijfs)uitje? Maakvan elk feest een muziekfeest met het muzikale trio William Smulders, Lieke Grey en Maurice Smit. Met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en een swingende saxofoon staat dit trio garant voor een spetterend feest, met feestmuziek en een avond vol entertainment.

Van feestmuziek tot muziekfeest!

‘Three is a magic number’. Dat is te zien en te horen bij het muzikale Live trio William Smulders & Lieke Grey en saxofonist Maurice Smit. Het trio werkt al ruim tien jaar samen. Hun repertoire is divers. Van evergreens, pop, blues tot rock ’n roll. Kortom: Muziek voor u feest, evenement, ceremonie, receptie. Het trio speelt met het publiek en zorgt voor een eigen sfeer. Met dit trio wordt elk evenement, ceremonie, bruiloft, receptie of (bedrijfs)uitje een muziekfeest.

Inzetbaarheid

Akoestisch

Akoestisch verzorgt dit trio bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt

Versterkt zorgt dit trio door het gebruik van échte vintage apparatuur voor een onvervalste sound. Deze variant is uiterst geschikt voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

© Copyright 2018 JVDL Designs. All rights reserved.