Back to the top

William Smulders & Lieke Grey

"Muzikaal live duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest tot leven!"

Williams Smulders & Lieke Grey

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijke avond met steengoede live muziek en entertainment.

Contact maken en er samen met de zaal een feest van maken, met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote, dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

Tophits

William Smulders & Lieke Grey spelen tophits uit 60 jaar popmuziek. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Wil je inspraak in het repertoire van de avond? Desgewenst werkt het duo met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer is.

Trackrecord

William Smulders & Lieke Grey treden al acht jaar samen op. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, radio 5 Tineke de Nooij, Omroep Max, in het voorprogramma van Lee Touwers en van Ruth Jacott, en op de middenstip bij PSV. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor Shell en de Rabobank, en met twee nummers te horen in de single top 10.

Inzetbaarheid

Akoestisch

Akoestisch verzorgt de William Smulders & Lieke Grey bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt

Versterkt zorgt de William Smulders & Lieke Grey door het gebruik van échte vintage apparatuur voor een onvervalste sound. Deze variant is uiterst geschikt voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Referenties

We willen jullie via deze weg nog bedanken voor de bijzondere zaterdagavond op 27 april. Naast de gezelligheid onder de mensen hebben wij jullie inbreng en muziek zeer gewaardeerd.

Dat heeft niet tot een volle dansvloer geleid, maar van veel aanwezigen wel complimenten gekregen over jullie muziek en de gezellige, ontspannende sfeer. Dat brengen we dan ook graag aan jullie over.

Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer.Vanessa & William

Dag Lieke en William, nogmaals dank voor jullie geweldige optreden op onze bruiloft! We hebben alleen maar complimenten mogen ontvangen! Top!Daniëlle & Danny

Dag William en Lieke, Even een persoonlijk mailtje om jullie te bedanken voor een fantastische middag. Ben 100% tevreden over de presentatie, zang en hoe alles gelopen is. Alles simpelweg top en mijn gasten hadden dezelfde mening en mijn vrouw moet nog bijkomen van de verassingen die dag. Bij volgende feestje ga ik jullie zeker weer vragen en niet eens verder kijken. Bedankt voor alles!Remco Reinhoudt (RHRConcepts B.V.)

© Copyright 2018 JVDL Designs. All rights reserved.